Moderne hjem med Mjøsa rett rundt hjørnet

Den sentrale, gode beliggenheten i nedre del av Bekkelaget gjør Vika Hage til et attraktivt sted å bo. Frodige og grønne utearealer - luftige og vestvendte balkonger - og nærheten til både Hamar og Mjøsa bidrar til at du kan leve et enkelt og godt liv – i en moderne leilighet som passer for deg. Flere av leilighetene har utsikt til Vangsåsen og herlig kveldssol, og avstanden til neste bygg er god. Vika Hage består av totalt tre byggetrinn. Trinn 1 ble raskt solgt unna, og nå er trinn 2 snart utsolgt.

I Vika Hage trinn 2 finner du 20 nye 2- til 4-roms leiligheter fordelt over fire plan. Leilighetsstørrelser fra 49 til 109 m2 BRA. I plan 1 kommer et innendørs parkeringsanlegg som sammen med heis opp til leilighetene gjør din hverdag enklere.

Du skal trives i Vika Hage. Det er lagt stor vekt på utendørsområdene, blant annet med en felles gårdshage der du kan dyrke dine egne vekster i plantekasser, eller bare nyte årstidenes gang og en kopp kaffe. Gjennomgående leiligheter sørger for at du får en lys bolig, og når været tillater det blir balkongen som et ekstra rom i boligen din.

Å kjøpe ny bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Da gir det trygghet å handle av en stor, lokal og seriøs aktør med et godt renommé og gjennomføringsevne. Det er Utstillingsplassen gjennom utbyggingsselskapet Løvstadvegen 7 AS som står bak Vika Hage. Utstillingsplassen er en nasjonal aktør innen eiendomsutvikling, eiendomsforvaltning og boligutvikling, med Hamar og indre Østlandet som nedslagsfelt.

Gode rom, praktiske løsninger

Bo-lyst og beboervennlig er to ledestjerner for prosjektet. Smart tilrettelegging gjør det enkelt å legge opp til en god og trivelig hverdag. Det er god plass, godt lys i alle rom og løsningene er praktiske.

Gode planløsninger er viktig for godt humør! Her finnes 2-, 3- og 4-roms leiligheter med et BRA på mellom 49 og 109 m2, hvor alle leilighetene får universell utforming. Størrelsen på leiligheten bestemmer du selv, en funksjonell og effektiv 2-roms eller en mer rommelig 3- eller 4-roms?

Din trivsel i forsetet
Arkitekten i prosjektet har gjort en grundig jobb med design av gode leiligheter med universell utforming. Her er det god plass, godt med lys i alle rom og løsningene er praktiske. En flott kombinasjon som gir deg en enklere hverdag, og et hjem tilrettelagt for alle livets faser.

Slik du vil ha det
Vi håper at vår standard for leilighetene faller i smak. Innenfor en gitt tidsramme vil du likevel bli tilbudt å gjøre personlige tilpasninger, slik at din nye leilighet blir akkurat som du ønsker. Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om mulighetene for individuelle tilpasninger.


Kjøkken av norsk kvalitet

Kjøkkenet er ikke lenger bare en praktisk installasjon – i dag skal det være et hverdagssmykke som skal ta seg godt ut i rommet. Vi har valgt et stilsikkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. I 70 år har Sigdal produsert kjøkken, og er et velrennomert merke som finnes i tusenvis av norske hjem. Kjøkkenmodellen i Vika Hage 2 heter Horisont, og leveres som standard med fronter i fargen ”klassisk hvit”. I tillegg til ”klassisk hvit” så er det valgfrihet uten ekstra kostnad for fargene ”lys grå” eller ”mellomgrå”.

Å ha et godt kjøkken med gode løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv. Kjøkkenet er hjemmets hjerte – der øyeblikkene som teller skapes.


Din private utendørsoase
I Vika Hage skal det være godt å bo og oppholde seg, både ute og inne. Det er en stor frihetsfølelse i det å kunne skyve døra til side og tre ut på balkongen. Fylle lungene med frisk luft og lytt til nærområdet som våkner til liv. Vi har lagt stor vekt på å skape gode uteplasser på balkongene, på svalgangene og i felles uteområde mellom og langs blokkene. Balkongen er overbygget, romslig og har rekkverk i stål og glass. En smart utebod i den ene kortenden kan for eksempel brukes som sesonglager.


Velværelse

Det er et lunt og pent bad som utbygger har valgt for deg. Rene flater, store fliser, varme farger, vegghengt wc og dushjhørne med glassvegger – et bad vi vet at mange vil trives med og som bidrar til en god start og slutt på dagen. Innredningen i badet er tilnærmet lik innredningen i kjøkkenet. En fin detalj som bidrar til helhet i leiligheten.


Ta kontakt med oss
Våre meglere Petter Løvlund og Terje Hoelseth tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Kontakt oss her