Salgsdokumenter Vika Hage trinn 2

Gjør deg kjent med det du trenger å vite om det som kan bli ditt nye hjem ved å laste ned salgsdokumentene for leilighetene i trinn 2.

Informasjon om salgsprosessen trinn 2

Leilighetene selges til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Finansiering
Når du skal kjøpe bolig, kan SpareBank1 Østlandet hjelpe deg med finansieringen. SpareBank1 Østlandet er representert i hele fylket og kan gi deg lånetilbud ved boligkjøp.

Grønt boliglån

Visste du at du får ekstra gunstige betingelser dersom du kjøper en energieffektiv bolig?
Leilighetene i Vika Hage tilhører energimerke B, og oppfyller dermed kravet for grønt boliglån. Du får hjelp og råd gjennom hele prosessen og ekstra god rente på lånet ditt.

Ta kontakt med Sparebank 1 Østlandet og få tilbud på grønt boliglån i dag.

Kjøper du bolig energimerket A eller B kan du få god rente på grønt boliglån. Kontakt SpareBank 1 Østlandet for et godt tilbud: tlf. 915 07040, www.sparebank1.no

Budgivning
Den som ønsker å kjøpe leilighet i prosjektet skal benytte skjemaet bindende kjøpsbekreftelse for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet, og iht. gjeldende prisliste. Den bindende kjøpsbekreftelsen må inneholde finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet bindende kjøpsbekreftelse kan enkelt lastes ned øverst på siden.

Interessenter som innleverer en bindende kjøpsbekreftelse gjøres spesielt oppmerksom på at vedkommende er bundet av den bindende kjøpsbekreftelsen inntil megler har bekreftet at vedkommende interessent er løst fra videre binding og vedståelse av den bindende kjøpsbekreftelsen som følge av aksept eller avslag på denne.

Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Verdivurdering av nåværende bolig
Dersom din vurdering av kjøp er avhengig av hva du kan få for din nåværende bolig vil EiendomsMegler1 være behjelpelig med gratis verdivurdering. EiendomsMegler1 er representert i hele fylket og kan også gi deg et gunstig tilbud ved senere salg av din eksisterende bolig.

På grunn av koronarestriksjoner kan det ikke avholdes fellesmøter i forbindelse med salget i Vika Hage 2. Derfor ber vi deg som er interessert om å booke et møte med megler for å få mer informasjon om prosjektet og salgsprosessen. Våre meglere Petter Løvlund og Terje Hoelseth tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Noe du lurer på? Ta kontakt med oss